ویزای جست و جوی کار آلمان

ویزای جست و جوی کار آلمان

ویزای جست و جوی کار آلمان

کشور آلمان در مورد صدور ویزاها به صورت فوق العاده و ویژه برای بعضی مشاغل ویزاهای کاری صادر می نماید که از شروط اصلی آن دانستن زبان آلمانی و یا انگلیسی است اما نکته ی مثبت آن این است که مدرک زبان نیاز نیست.
ولی درصورتی که مهندسین تسلط بر زبان آلمانی یا انگلیسی را داشته باشند می توانند طی یک پروسه ی 6 الی 8 ماهه ویزای کاری آلمان را اخذ کنند.
سن زیر 38 سال، فرد برای دریافت ویزای کار در آلمان بسیار موثر است.
مدارک مورد نیاز جهت ویزای جستجوی کار در آلمان:
• رزومه ی کامل شخص متقاضی به زبان آلمانی
• 6 قطعه عکس (خانم ها بدون حجاب – آقایان با کراوات) 3.5 در 4.5
• کپی رنگی از پاسپورت (امضا شده)
• ترجمه شناسنامه
• تمام مدارک دانشگاهی به همراه ریز نمرات آن
• سوابق کاری و بیمه در صورت وجود
مدارک جانبی که می تواند به رزومه کاری شما کمک نماید شامل: تحقيق و مقاله، کتاب و پايان ‌نامه، ثبت اختراع، دوره های آموزشی ... (در صورت وجود)
همچنین توجه داشته باشید که سابقه ی کار بلند مدت در گرفتن ویزای کاری به متقاضیان کمک بیشتری خواهد نمود
شما پس از اخذ ویزای کار در آلمان وارد این کشور شده و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید. مشاورین مجرب موسسه پس از ورود شما تمامی شرایط را برای مصاحبه های کاری و استخدام محیا می سازند ، و ویزای شما تمدید خواهد شد و شما موفق به دریافت Blue card کشور المان می شوید
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151