فرآیند جدید تأیید مدارک در سفارت اتریش

با توجه به دستورالعمل جدید سفارت اتریش برای ویزاهای دانشجویی، از این به بعد پروسه زیر باید اجرا بشه تا بتونید وقت سفارت بگیرید:
1شناسنامه، نامه عدم سوء پیشینه و سند ازدواج/طلاق ابتدا به آلمانی ترجمه بشن و بعد تأیید دادگستری، امورخارجه و تأیید سفارت اتریش برای این مدارک گرفته بشه.
برای تأیید این مدارک در "سفارت اتریش" نیازی به گرفتن وقت نیست و میتونید یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 تا 10، با مراجعه به سفارت این کار رو انجام بدید.
2در مرحله بعد باید مدارک تأیید شده به همراه پاسپورت و برگه پذیرش به ایمیل درخواست وقت اتچ بشه.
با این روش دیگه کسانی که مدارکشون تکمیل نیست نمی تونن وقت بگیرند و دیگه هرج و مرج و کنسلی وقت پیش نمیاد.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
دارای هفت مجوز رسمی از وزارت علوم
دارای مجوز رسمی از وزارت کار
شماره تماس 02122226777