فرآیند جدید تأیید مدارک در سفارت اتریش

فرآیند جدید تأیید مدارک در سفارت اتریش

با توجه به دستورالعمل جدید سفارت اتریش برای ویزاهای دانشجویی، از این به بعد پروسه زیر باید اجرا بشه تا بتونید وقت سفارت بگیرید:
1شناسنامه، نامه عدم سوء پیشینه و سند ازدواج/طلاق ابتدا به آلمانی ترجمه بشن و بعد تأیید دادگستری، امورخارجه و تأیید سفارت اتریش برای این مدارک گرفته بشه.
برای تأیید این مدارک در "سفارت اتریش" نیازی به گرفتن وقت نیست و میتونید یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 تا 10، با مراجعه به سفارت این کار رو انجام بدید.
2در مرحله بعد باید مدارک تأیید شده به همراه پاسپورت و برگه پذیرش به ایمیل درخواست وقت اتچ بشه.
با این روش دیگه کسانی که مدارکشون تکمیل نیست نمی تونن وقت بگیرند و دیگه هرج و مرج و کنسلی وقت پیش نمیاد.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
دارای هفت مجوز رسمی از وزارت علوم
دارای مجوز رسمی از وزارت کار
شماره تماس 02122226777

 

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151