مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش

در این مقاله مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش معرفی می شوند .

داوطلبان زیادی تمایل دارند که برای ادامه تحصیل به کشور اتریش مهاجرت نمایند . برای تحصیل در کشور اتریش ابتدا شما باید یک دانشگاه را برای تحصیل انتخاب نمایید و برای اطلاعات از شرایط دریافت پذیرش از دانشگاه به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه نمایید . پس از آماده کردن مدارک لازم باید در زمان مشخص شده در سایت دانشگاه فرم درخواست و مدارک لازم را برای دانشگاه مورد نظر خود ارسال نمایند . پس از ارسال درخواست در صورتی که دانشگاه مورد نظر دانشجو را تایید نماید ، دانشجو می تواند با ارائه مدارک لازم و نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر در اتریش به سفارت اتریش در ایران ، برای دریافت ویزای تحصیلی خود اقدام نماید .

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش به شرح زیر می باشند .

  • تکمیل فرم درخواست دریافت ویزای تحصیلی اتریش
  • شناسنامه داوطلب
  • عکس رنگی پاسپورت داوطلب
  • کارت ملی داوطلب
  • شناسنامه و کارت ملی همسر داوطلب ( در صورتی که داوطلب متأهل باشد )
  • مدارک اثبات کننده توانایی مالی کافی داوطلب برای تحصیل در اتریش
  • بیمه مسافرتی داوطلب
  • گواهی عدم سوء پیشینه داوطلب
  • ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه داوطلب به زبان آلمانی همراه با تاییدیه وزارت امورخارجه و تاییدیه سفارت اتریش
  • اجاره نامه محل اقامت یا تاییدیه واریز هزینه خوابگاه برای داوطلب در اتریش
  • ارائه تعهد نامه مالی به سفارت اتریش

برای درخواست ویزای تحصیلی باید مبلغ 100 یورو که حتماً باید اسکناس باشد پرداخت نمایید . همچنین ممکن است سفارت اتریش مدارک دیگری را هم از داوطلبان درخواست نماید .

 

تحصیل در اتریش

تحصیل در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در کشور اتریش برای داوطلبان خارجی امکان پذیر است . دانشجویان در کشور اتریش می توانند با انجام کار های دانشجویی تمام یا بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل خود را در اتریش تامین نمایند . به علاوه دانشجویان می توانند در صورت دارا بودن شرایط کافی از بورسیه های تحصیلی اتریش استفاده نمایند .

مقاطع تحصیلی در اتریش

در این مقاله شما را با مقاطع تحصیلی در اتریش آشنا می کنیم .

 

مقاطع تحصیلی در اتریش دوره کالج یا پیش دانشگاهی در اتریش

دوره کالج ها در کشور اتریش معمولاً شامل 2 ترم می باشد . آموزش ها در کالج ها به زبان آلمانی ارائه می شوند . در کالج ها داوطلبان باید با توجه به نمرات و معدل دریافت کرده در دوران دبیرستان و همچنین نوع رشته ای که می خواهند در آن تحصیل نمایند تعدادی از دروس دوران دبیرستان را تحت عنوان پیش نیاز بگذرانند . البته دانشجویان برای این که بتوانند وارد کالج ها بشوند باید دوره های زبان آلمانی را گذرانده باشند . دانشجویان می توانند پس از این که وارد کشور اتریش شدند در موسسات آموزش زبان این کشور ثبت نام کنند و دوره زبان آلمانی را بگذرانند . دانشجویانی که دوره زبان را بگذرانند و در امتحانات پایان دوره کالج ها هم قبول شوند به عنوان دانشجوی رسمی دانشگاه مورد نظر شناخته می شوند .

 

مقاطع تحصیلی در اتریش - مقطع تحصیلی لیسانس در اتریش

داوطلبانی که می خواهند در مقطع لیسانس در کشور اتریش مشغول تحصیل شوند باید در کنکور سراسری و یا پیام نور ایران قبول شوند . البته رشته تحصیلی دانشجو در ایران باید با رشته ای که می خواهد در اتریش تحصیل کند یکی باشد . دانشجویانی که مدرک دیپلم خود را از ایران گرفته اند باید قبل از ورود به دانشگاه در کالج ها ثبت نام کنند و دوره های زبان آلمانی را نیز بگذرانند .

 

مقاطع تحصیلی در اتریش -  مقطع تحصیلی فوق لیسانس و دکترا در اتریش

دانشجویانی که می خواهند در مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکترا در کشور اتریش تحصیل نمایند باید در کشور ایران در رشته مورد نظر خود در کنکور سراسری قبول شده باشند و یا در دانشگاه های ایران مشغول تحصیل در رشته مورد نظر باشند . زبان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش در برخی از رشته ها به زبان آلمانی می باشد اما در بسیاری از رشته ها دوره های تحصیلی به زبان انگلیسی است .

زبان تحصیل در مقطع دکتری نیز برای بیشتر رشته ها انگلیسی است و برخی رشته ها به زبان آلمانی ارائه می شوند .

 

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش

اگر شما تمایل دارید که برای تحصیل به کشور اتریش مهاجرت نمایید ابتدا باید ویزای تحصیلی اتریش را تهیه نمایید .  در ادامه نکاتی را درباره تهیه ویزای تحصیلی اتریش ذکر می کنیم .

 

 

ویزای تحصیلی اتریش - نکاتی درباره تهیه ویزای تحصیلی اتریش

نکاتی که در هنگام تهیه ویزای تحصیلی اتریش باید به آن ها توجه داشته باشید عبارتند از :

  • در اولین فرصت ممکن برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش درخواست دهید زیرا معمولاً صدور ویزای تحصیلی اتریش چند ماه زمان می برد .
  • برای تحصیل در اتریش باید درخواست ویزای تحصیلی اتریش را بدهید اگر درخواست ویزای توریستی و یا ویزا های دیگر را بدهید نمی توانید در کشور اتریش تحصیل نمایید و در صورتی که ویزای مناسب را تهیه نکنید مجبور می شوید وقت بیشتری بذارید و دوباره درخواست ویزای تحصیلی اتریش را بدهید .
  • برنامه ای تنظیم نمایید که به کشور اتریش سفر نمایید و کار های ثبت نام خود را انجام دهید . برای ثبت نام باید اجازه اقامت با هدف تحصیل در اتریش را دریافت نمایید .
  • قبل از سفر به اتریش اعتبار گذرنامه خود را بررسی نمایید زیرا در صورتی که در زمان تحصیل شما در اتریش اعتبار گذرنامه شما تمام شود باید دوباره به کشور خود بازگردید گذرنامه خود را تمدید نمایید و سپس به کشور اتریش بازگردید .

 

ویزای تحصیلی اتریش مراحل درخواست ویزای تحصیلی اتریش

ابتدا باید به سفارت اتریش مراجعه نمایید . سپس برای مصاحبه دریافت ویزا وقت بگیرید . سپس باید در روز مصاحبه در سفارت اتریش حاضر شوید و مدارک لازم را به سفارت ارائه دهید . همچنین باید به سوالاتی که توسط مامور سفارت از شما پرسیده می شود پاسخ دهید .

 

ویزای تحصیلی اتریش مدارک لازم جهت درخواست ویزای تحصیلی اتریش

  • اثبات پشتیبانی مالی متقاضی
  • گواهی سلامت متقاضی همراه با تاییدیه پوشش بیمه
  • گذرنامه
  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • گواهی های لازم مرتبط با دستاورد های علمی و پژوهش های سابق متقاضی
  • پرداخت هزینه های لازم جهت دریافت اجازه اقامت متقاضی
  • عکس
  • اجاره نامه

مزایای تحصیل در کشور اتریش

کشور اتریش بهترین دانشگاه ها را در اروپا دارد . افراد زیادی تمایل دارند که برای تحصیل به کشور اتریش مهاجرت کنند . مزایای تحصیل در کشور اتریش زیاد است . در ادامه به بررسی مزایای تحصیل در کشور اتریش می پردازیم .

کشور اتریش دارای سطح بالایی در زندگی و همچنین تحصیل است . هزینه تحصیل در کشور اتریش نسبت به سایر کشور ها پایین تر است . تقریباً هزینه تحصیل در اتریش در هر سال کم تر از 1500 یورو می شود . این هزینه بسیار پایین است . فقط نکته ای که باید درنظر داشته باشید این است که بیشتر دانشگاه های کشور اتریش ( تقریباً 90 درصد ) دوره های تحصیلی را به زبان آلمانی ارائه می دهند .

 

نکته ی دیگر این است که برای تحصیل در دانشگاه های کشور اتریش باید رشته ای مرتبط با رشته تحصیل خود در کشور ایران انتخاب نمایید . به عنوان مثال اگر شما در کشور ایران در رشته تاریخ تحصیل کرده باشید نمی توانید در کشور اتریش به تحصیل در رشته پزشکی بپردازید .

نکته سوم که باید در نظر بگیرید این است که بهتر است مدرک زبان خود را در ایران دریافت کنید اما می توانید در کالج های کشور اتریش ثبت نام کنید و مدرک زبان خود را از آن ها دریافت نمایید .

 

مزایای تحصیل در کشور اتریش

مزایای تحصیل در کشور اتریش عبارتند از  :

  • تحصیل در کشور اتریش تقریباً رایگان می باشد .
  • کشور اتریش دارای مکان های جذاب و دیدنی بسیاری برای بازدید دانشجویان خارجی می باشد .
  • کشور اتریش دارای سیستم آموزشی با بالاترین استاندارد در جهان است .
  • دانشجویان در کشور اتریش اجازه کار دانشجویی دارند .
  • در تعطیلات هر ترم دانشجویان می توانند بدون محدودیت مشغول کار شوند .
  • کشور اتریش دارای تنوع فراوانی در فرصت های شغلی است .
  • دانشجویان در کشور اتریش مالیات پرداخت نمی کنند .
  • بیمه درمانی برای دانشجویان کشور اتریش 90% تخفیف دارد .
  • با ویزای شینگن کشور اتریش دانشجویان می توانند به 21 کشور اروپایی سفر کنند .
  • دانشجویان پس از پایان تحصیلات اجازه دارند که به مدت 6 ماه در کشور اتریش دنبال کار بگردند .

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151