امروزشنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶

 

کانال تلگرام

چرا تحصیل در اتریش

چرا تحصیل در اتریش

به چند دلیل اتریش می تواند مقصد مناسب بسیاری برای تحصیل باشد:
عدم نیاز به مدرک زبان برای گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی
شانس بسیار بالای مثبت بودن ویزای تحصیلی اتریش
نداشتن مصاحبه برای اخذ ویزای تحصیلی
عدم بلوکه شدن مبلغ پشتوانه مالی در بانک
این موارد جزء مهمترین موارد به حساب می آیند که اتریش را از دیگر کشورهای سطح بالای اروپایی متمایز میکند .
از دلایل دیگر میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
هر دانشجو میتواند همسر و فرزاندان زیر 18 سال خود را به عنوان همراه با خود به اتریش بیاورد.
هزینه های تحصیل در دانشگاههای اتریش بسیار کمتر از دانشگاههای دیگر کشورهای اروپایی است.
شهر وین پایتخت اتریش ، چندین سال است که جزء شهرهای اول تا سوم دنیا از نظر رفاه اجتماعی و حقوق شهروندی است و همچنین از نظر سیستم حمل و نقل عمومی در رتبه اول قرار دارد و وقوع جرم و جنایت نیز در بالاترین درجه از امینت قرار دارد و همین موراد باعث شده تا سطح زندگی در وین با شهر های طراز اول دنیا یکی باشد .
علی الرقم اینکه از نظر شرایط اقتصادی قابل مقایسه با کشورهایی مثل آلمان و فرانسه و انگلستان نیست ولی میتوان اتریش را در رتبه بعدی بعد از این کشورها قرار داد .
به دلایل اشاره شده خیلی از ایرانیان و حتی ملیتهای دیگه تصمیم میگیرند علی الرقم اینکه اتریش بهترین نیست ولی به خاطر سهولت ویزا ، این کشور را برای ادامه تحصیل و شاید زندگی انتخاب کنند .
از دیگر مزایای جانبی اتریش میتوان به آب و هموای بسیار مطبوع و معتدل این کشور اشاره کرد و همچنین طبیعت بسیار زیبا و سر سبز اتریش که همواره مثال زدنیست.
همچنین امکان تاریخی و بناهای قدیمی این کشور و به طور خاص شهر وین شهره خاص و عام است . شهر وین و اکثر شهرهای اتریش از نظر تمیزی و نظم شاید در کل اروپا نظیر نداشته باشن
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

اعلام پژوهانه تحصیلی بنیاد بورس اتریش

زمینه علمی: علوم طبیعی، علوم فنی، علوم پزشکی و سلامت، علوم کشاورزی، علوم انسانی، هنر
سطح تحصیلی بورس: تکمیل پایان نامه لیسانس، فوق لیسانس و دکترا
محل تحصیل: اتریش
کشورهای مودد پذیرش: همه
میزان پوشش بورس:
- کمکه هزینه ماهانه زندگی: 1050 یورو
- بیمه درمان و حوادث
- استفاده از خوابگاه دانشجویی یا کمک هزینه اسکان
- کمک هزینه سفر
مدت زمان پوشش بورس: 1 تا 4 ماه
ثبت نام از طریق سیستم آنلاین: https://www.scholarships.at/out/default.aspx?TemplateGroupID=5&PageMode=3&GrainEntryID=1864&HZGID=2005&LangID=2

مهلت درخواست: 1 سپتامبر 2017 برابر با 10 شهریور 1396
اطلاعات بیشتر: https://www.scholarships.at/default.aspx

گروه آتیه آفرینان ایرانیان
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

کل هزینه های دانشجو در اتریش

کل هزینه های دانشجو در اتریش

خوابگاه به ازای هر نفر 300 تا 500 یورو متوسط 350 یورو
آپارتمان 30 متری ماهیانه 300 تا 500 یورو (برای زندگی فقط 2 نفر
بیمه دانشجویی ماهیانه 56 یورو (بیمه دانشجویی اجباری است)
کارت سالیانه مترو(که هزینه های آن ماهیانه پرداخت می شود) ماهیانه 30 یورو (برای دانشجویان زیر 26 سال: کارت 6 ماهه 75 یورو)
هزینه های خوراک و موارد مصرفی منزل 200 تا 300 یورو (بدون لوازم لوکس)
هزینه ی هر ترم کلاس زبان 461 یورو (هر ترم تقریبا 3 ماه می باشد، در مجموع 3 ترم است) + 18 یورو شهریه موقت دانشگاه + 30 یورو هزینه تعیین سطح
شهریه دانشگاه تکنیک وین هر ترم 750 یورو (هر ترم 6 ماه) –شهریه دانشگاه ملی وین 385 یورو هست. ترم های دانشگاه پس از دوره های زبان آغاز می شود
هزینه کتاب بسیار بالاست اما برای دانشجویان بیشتر منابع به صورت رایگان در اینترنت موجود است و یا اینکه دانشجویان می توانند از کتاب های کتابخانه دانشگاه به صورت رایگان استفاده کنند.
هزینه پوشاک که در بسیاری از موارد از ایران بسیار ارزان تر است: به میزان مصرف شما بستگی دارد.
بسیاری از دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی در وین برای کاهش هزینه های مسکن به صورت دسته جمعی یا دو نفره آپارتمان اجاره می کنند که این کار هزینه مسکن را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. به طوری که زندگی در چنین آپارتمان هایی که به نام WG شناخته می شود نسبت به کیفیت و مساحت بین 150 تا 300 یورو به ازای هر نفر هزینه دارد.
برای کسب اطلاع از شرایط ادامه تحصیل در اتریش با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

دکترای داروسازی در اتریش

خبر خوب برای دارندگان مدرک کارشناسی در رشته های علوم پایه یا علوم پزشکی مانند پیراپزشکی، شیمی، زیست شناسی و کشاورزی از دانشگاههای آزاد و سراسری این است که می توانند با شرکت در آزمون ورودی داروسازی و کسب نمره قبولی در دوره دکترای داروسازی در اتریش ادامه تحصیل دهند.
مزایای این دوره عبارتند از:
بدون محدودیت سنی
بدون نیاز به معدل بالا در مقطع کارشناسی
بدون نیاز به مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی
طول دوره 6 سال (این مدرک در ایران به عنوان دکترای حرفه ای ارزشیابی می شود)
شهریه هر ترم 380 یورو
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

شرایط ویژه کارشناسی ارشد اقتصاد در اتریش به زبان انگلیسی

شرایط ویژه کارشناسی ارشد اقتصاد در اتریش به زبان انگلیسی

مدرک اعطایی :  Master of Science

طول دورە : ٤ ترم

نوع آموزش : تمام وقت

پیش نیازها

داشتن مدرک کارشناسی در رشتە مذکور با گذراندن حداقل واحدهای زیر

تئوری تصمیم گیری های اقتصادی (7.5 واحد)

اقتصاد کلان (7.5 واحد)

اقتصاد و بخش عمومی (7.5 واحد)

نظریه های اقتصادی (7.5 واحد)

اکونومتریکس (7.5 واحد)

داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل 6.5

گروه آتیه آفرینان ایرانیان

بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور

با مجوز رسمی از وزارت علوم

شماره تماس 02122226777