امروزپنجشنبه, ۱۰ فروردین ۱۳۹۶

 

کانال تلگرام

چرا تحصیل در اتریش

چرا تحصیل در اتریش

اتریش در حال حاضر یکی از پر طرفدارترین کشورهای دنیا برای ادامه تحصیل میباشد و سالانه هزاران متقاضی از سراسر دنیا برای ادامه تحصیل وارد این کشور میشوند. در زیر مهمترین ترین دلایل تحصبل در اتریش آورده شده است :

 

تحصیل در اتریش

• دارا بودن دانشگاه های ممتاز اروپا و جهان با رتبه زیر 100

• شهریه پایین (380 تا 750 یورو در هر ترم)

• ورود به دانشگاه بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی

• هزینه مناسب زندگی (500 تا 600 یورو برای هر نفر)

• رفاه و کیفیت زندگی بالا

• شرایط مناسب برای یادگیری زبان آلمانی قبل از شروع کلاسهای دانشگاه

• وین، پایتخت اتریش ، مقر کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) و سازمان توسعه صنعتی اروپا

• رتبه نخست بهترین شهر دنیا برای زندگی در سال ۲۰۱۲ (برای چندمین سال متوالی )

• رتبه پنجم بهترین شهر دانشجویی دنیا در سال ۲۰۱۲ (طبق رتبه بندی سایت معتبر QS )

• اخذ پذیرش و تحصیل در بهترین دانشگاه های اروپا با رنکینگ کمتر از ۱۰۰ در دنیا و رنکینگ کمتر از ۱۵ در اروپا

• اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی کشور اتریش از مقطع لیسانس تا فوق لیسانس و دکترا در کلیه رشته های علوم پزشکی – فنی و مهندسی و هنر با امکان تغییر رشته در کلیه سطوح در قلب اروپا و کشور زیبای اتریش و شهر وین و دیگر شهرهای دانشگاهی و با پشتیبانی کامل جهت اسکان کامل در با امن ترین و ارزان ترین کشور اروپای غربی و مرکزی

• امکان انتقال دانشجوی مشغول به تحصیل به دانشگاه های ممتاز اتریش

• هزینه تحصیل ترمی بین ۳۸۰ تا ۷۴۰ یورو می باشد .

• مهد تمدن ، موسیقی و هنر دنیا

• عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی برای تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی برای مقطع دکترا !

• امکان اخذ پذیرش در مقطع دکترا

• قابل مقایسه نبودن کیفیت آموزشی دانشگاههای اتریش با بسیاری از کشورها به لحاظ شهریه و کیفیت آموزشی

• شرایط تحصیل در اتریش قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله هلند که شهریه ی دوره کارشناسی آن ۷۲۰۰ یورو و شهریه کارشناسی ارشد آن ۸۵۰۰ یورو می باشد نیست و علاوه بر شهریه بالا ، داشتن مدرک زبان هم الزامی می باشد و معمولا اخذ پذیرش در مقطع دکترا صورت نمی گیرد و در صورت اخذ با شرایط سخت و خاصی پذیرش صورت می گیرد.

• امکان اخذ ویزای تضمینی برای دانشجو و خانواده دانشجو با شرط بازگشت مبلغ پذیرش درصورت عدم اخذ ویزا

• امکان ترانسفر واحدهای گذرانده شده دانشجویان دانشگاههای سراسری و آزاد به دانشگاه وین و اخذ مدرک از دانشگاه وین

• امکان گرفتن ویزای یک ساله و سفر به سایر کشورهای اروپایی و همچنین امکان تمدید این نوع ویزا تا ۳ سال حتی برای گذراندن دوره های زبان آلمانی در کشور اتریش

• امکان دریافت یک مدرک لیسانس دیگر با گذراندن دوره یک ساله در دانشگاه وین برای کسانی که لیسانس از دانشگاههای ایران دارند