نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان براي متاهلين و شرايط اجازه كار برای مجرد ها و متاهلين

نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان براي متاهلين و شرايط اجازه كار برای مجرد ها و متاهلين

نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان براي متاهلين و شرايط اجازه كار برای مجرد ها و متاهلين

 

در صورتيكه يكي از زوجين پذيرش تحصيلي از دانشگاههاي آلمان را دارا باشد ، همزمان همسر وي و فرزندان زير ١٨ سال ميتوانند براي ويزاي همراه نيز اقدام كنند و باهم وارد كشور آلمان شوند .
همسري كه ويزاي همراه دريافت ميكند اجازه ي تحصيل و كار نخواهد داشت .
همچنين شخصي كه با ويزاي همراه وارد كشور آلمان شده است آن ويزا قابل تبديل به دانشجويي نميباشد .
فرزندان اجازه ي تحصيل رايگان در موسسات و مدارس آموزشي آلمان را دارند .
اما جهت اينكه خانواده ها درصد دريافت ويزايشان بالاتر برود ، لذا پيشنهاد ميشود كه زوجين هر دو نفر پذيرش تحصيلي داشته باشند و براي ويزاي دانشجويي اقدام كنند و هر دو از يك دانشگاه .
در طول دوره ي تحصيل كليه ي دانشجويان اجازه ي كار دارند به مدت هفته اي ٢٠ ساعت .
به ازاي هر ساعت كار دانشجويي يك دانشجو ميتواند ساعتي ٨ يورو ( مينيمم ) درامد داشته باشد .
دانشجويان اجازه ي كار در داخل و يا خارج از دانشگاه را دارا ميباشند .
كار دانشجويي ميتواند هم مرتبط و هم غير مرتبط با رشته ي تحصيلي دانشجو باشد .
پس از اتمام تحصيل ، دولت آلمان ١٨ ماه به دانشجويان فرصت يافتن شغل ميدهد و از لحظه اي كه دانشجويان كار پيدا ميكنند ، اگه ٣ سال با ويزاي كاري زندگي كنند و به مدت ٦٠ ماه ماليات پرداخت كرده باشند ( از شروع تحصيل ) ، لذا اقامت دائم دريافت خواهند كرد .
هزينه هاي زندگي در آلمان ( ماهانه ) ٦٥٠ يورو بطور متوسط ميباشد و البته در شهر هاي بزرگ همچون مونيخ و هامبورگ به ٨٠٠ يورو در ماه نيز ميرسد.
شهريه ي دانشگاههاي آلمان در حد رايگان ميباشد بين ترمي ٢٠٠ الي ٥٠٠ يورو
پروسه انجام اخذ پذيرش از دانشگاههاي آلمان تقريبا ٣ ماه زمان ميبرد و همچنين پروسه ي انجام ويزاي دانشجويي آلمان ٨ الي ١٠ هفته .
عموما جهت درخواست پذيرش از طريق گروه اعزام پارسيان متقاضيان عزيز نيازي به ارائه ي مدرك زبان آلماني را ندارند .
متقاضياني كه پذيرش دانشگاه ( آلماني زبان دارند ) جهت اقدام براي ويزا حتما داشتن مدرك زبان آلماني سطح B1 اجباري ميباشد .
بديهيست تا زماني كه متقاضيان عزيز مدرك زبان آلماني B1 را دريافت ميكنند ، پذيرش تحصيلي باطل نخواهد شد و قابل آبديت ميباشد .
متقاضياني كه داراي پذيرش از پروگرام هاي انگليسي زبان ميباشند ، از ارائه ي مدرك زبان آلماني سطح B1 به سفارت معاف ميباشند .
فقط متقاضياني ميتوانند براي پروگرام هاي انگليسي زبان ( ارشد ) اقدام كنند كه داراي معدل ليسانس بالاي ١٥ باشند .و معدلين زير ١٥ از شانس بسيار ضعيفي براي گرفتن پذيرش انگليسي زبان برخوردار هستند .
متقاضيان ليسانس و ارشد ( آلماني زبان ) كه داراي معدل بالاي ١٢ باشند امكان درخواست پذيرش براي آنها وجود دارد .
متقاضيان دكترا فقط اخذ پذيرش به زبان انگليسي انجام ميدهيم و در خيلي از مواقع حتي نياز به داشتن مدرك آيلتس يا تافل نميباشد زيرا سطح زبان شما از طريق مصاحبه ي اسكايپ با استاد مربوطه بررسي خواهد شد
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151