نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان

نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان

نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان

براي درخواست ويزاي دانشجويي هر شخص بايد مبلغ ٨٦٤٠ يورو معادل ريالي به مدت يك روز يا بيشتر در حساب بانكي در ايران ( هر بانك دلخواه ) قرار دهد و يك نامه تمكن مالي به زبان انگليسي از بانك دريافت كند و به سفارت ارائه دهد.
در بدو ورود به آلمان ، متقاضيان بايستي حداقل ٨٦٤٠ يورو به همراه داشته باشند ، زيرا ويزايي كه سفارت صادر ميكند ٣ ماه اعتبار دارد و بعد از ٣ ماه بايد به ١ سال تمديد شود و براي تمديد ويزا اين مبلغ بايد در حساب بانكي بنام دانشجو در آلمان افتتاح شود.
برخي از شهر ها در آلمان پس از ورود متقاضي مبلغ ٨٦٤٠ يورو را بلاك ميكنند و فقط دانشجو مجاز به برداشت ٦٥٠ يورو در ماه ميباشد، برخي شهر ها هم خير و فقط يك روز كافيست كه اون مبلغ حهت تمديد ويزا در بانك بماند.
دانشجوياني كه ابتدا بايستي دوره ي فشرده زبان آلماني در آلمان بگذرانند ، در برخي شهر ها در طي دوره ي زبان اجازه كار نخواهند داشت .
بجاي ٨٦٤٠ يورو، اگر شخصي در داخل آلمان ساپورت مالي متقاضي را متقبل شود و يا دانشجو، بورسيه اي از آلمان داشته باشد ، لذا وي از ارائه ي ٨٦٤٠ يورو معاف است.
در صورتيكه يكي از زوجين پذيرش تحصيلي از دانشگاههاي آلمان را دارا باشد ، همزمان همسر وي و فرزندان زير ١٨ سال ميتوانند براي ويزاي همراه نيز اقدام كنند و باهم وارد كشور آلمان شوند .
همسري كه ويزاي همراه دريافت ميكند اجازه كار نخواهد داشت .
فرزندان اجازه ي تحصيل رايگان در آلمان را دارند .
اما جهت اينكه خانواده ها درصد دريافت ويزايشان بالاتر برود ، لذا پيشنهاد ميشود كه زوجين هر دو نفر پذيرش تحصيلي داشته باشند و براي ويزاي دانشجويي اقدام كنند و هر دو از يك دانشگاه .
هزينه ي زندگي دانشجويي بصورت متاهلي ماهانه حدودا ١٠٠٠ يورو براورد ميشود و به ازاي هر فرزند ٢٠٠ الي ٣٠٠ يورو ماهانه افزايش ميابد.
در طول دوره ي تحصيل كليه ي دانشجويان اجازه ي كار دارند به مدت هفته اي ٢٠ ساعت .
به ازاي هر ساعت كار دانشجويي يك دانشجو ميتواند ساعتي ٨ يورو ( مينيمم ) درامد داشته باشد .حدودا مينيمم دانشجويان ميتوانند ماهانه ٥٠٠ يورو درامد داشته باشند كه ٩٠٪‏ هزينه هاي زندگي دانشجويي را پوشش ميدهد.
دانشجويان اجازه ي كار در داخل و يا خارج از دانشگاه را دارا ميباشند .
كار دانشجويي ميتواند هم مرتبط و هم غير مرتبط با رشته ي تحصيلي دانشجو باشد .
پس از اتمام تحصيل ، دولت آلمان ١٨ ماه به دانشجويان فرصت يافتن شغل ميدهد و از لحظه اي كه دانشجويان كار پيدا ميكنند ، اگه ٣ سال با ويزاي كاري زندگي كنند و به مدت ٦٠ ماه ماليات پرداخت كرده باشند ( از شروع تحصيل ) ، لذا اقامت دائم دريافت خواهند كرد . ماليات هايي كه در دوران دانشجويي پرداخت ميشود براي دريافت اقامت دائم بصورت نصف قابل محاسبه است .
هزينه هاي زندگي در آلمان ( ماهانه ) ٦٥٠ يورو بطور متوسط ميباشد.
شهريه ي دانشگاههاي آلمان در حد رايگان ميباشد بين ترمي ٢٠٠ الي ٥٠٠ يورو
پروسه اخذ پذيرش از دانشگاههاي آلمان تقريبا ٢ الي ٣ ماه زمان ميبرد.
عموما جهت درخواست پذيرش از طريق آتیه آفرینان ایرانیان، متقاضيان عزيز نيازي به ارائه ي مدرك زبان آلماني را ندارند .
متقاضياني كه پذيرش دانشگاه ( آلماني زبان دارند ) جهت اقدام براي ويزا حتما داشتن مدرك زبان آلماني سطح B1 اجباري ميباشد .
بديهيست تا زماني كه متقاضيان عزيز مدرك زبان آلماني B1 را دريافت ميكنند ، پذيرش تحصيلي باطل نخواهد شد و قابل تمدید ميباشد .
متقاضياني كه داراي پذيرش از پروگرام هاي انگليسي زبان ميباشند ، از ارائه ي مدرك زبان آلماني سطح B1 به سفارت معاف ميباشند .
فقط متقاضياني ميتوانند براي پروگرام هاي انگليسي زبان ( ارشد ) اقدام كنند كه داراي معدل ليسانس بالاي ١٤ باشند .و معدلين زير ١٤ از شانس بسيار ضعيفي براي گرفتن پذيرش انگليسي زبان برخوردار هستند .
متقاضيان ليسانس و ارشد ( آلماني زبان ) كه داراي معدل بالاي ١٢ باشند امكان درخواست پذيرش براي آنها وجود دارد .
متقاضيان دكترا فقط اخذ پذيرش به زبان انگليسي انجام ميدهيم و در خيلي از مواقع حتي نياز به داشتن مدرك آيلتس يا تافل نميباشد زيرا سطح زبان شما از طريق مصاحبه ي اسكايپ با استاد مربوطه بررسي خواهد شد .
هزينه ي ويزاي دانشجويي ٦٠ يورو ميباشد .
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
دارای هفت مجوز رسمی از وزارت علوم
دارای مجوز رسمی از وزارت کار
شماره تماس 02122226777

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151